Alhamdulilah sudah selamat bernikah (9.7.11)

Daisypath Anniversary tickers

Majlis Pertunangan (10.10.10)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 7, 2010

meeting with mekap artis




cantik tak diva-diva kat atas? haku ala-ala berangan sat....huhuhuhu

mlm nih i ade appointment u olz dgn BOSCO RIZAL kat bangsar- yang mekap kan Alyah mase ABPH 2009..chantek kan?

gigih nih aku carik duk google 2-3 hari sape mekap Alyah mase ABPH..pastu aku post kat fb ..akhinya Vee dlu X -Majalah Eh! bgtau Bosco ..secara mendadak aku google sampai dapat u olzzzzzzzzzz...

akhirny sampai la dapat jmpa mlm nih..wehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

-tapi Bosco mekap utk wedding kat sebelah lelaki..huhuhuhuhuu

2 comments:

  1. Hmmm...a bit too much la Zana kalau mekap macam ni...I suggest you mekap yg simple dan natural, macam mekap Lisa Surihani masa ABPH tu, but lisptick kasik colour sweet sikit like pink...so baru lah terserlah muka you yang sweet jerrr dan cute...kalau macam Aliyah tu nanti nampak muka you garang...well..ni pendapat I la...apa-apa pun pengantin yang buat keputusan kan mana yang dia suka...

    ReplyDelete
  2. tq laling..very gud idea..hihihihi

    ReplyDelete