Alhamdulilah sudah selamat bernikah (9.7.11)

Daisypath Anniversary tickers

Majlis Pertunangan (10.10.10)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 15, 2012

Review Iftar Intekma Resort Shah Alam


;

Iftar di Intekma Resort Shah Alam bersama family in law masa last 2 weeks. hrmmm...here is my review:

makanan: 2/5
evironment : 2/5
service: 2/5

below my expectation :(

bermula dgn registration yg tak terurus & lewat 30 minit.sepatutnya mula pkol 6, kami tgu smpi pkol 6.30 :( krn masalah dalam pengurusan intekma..ok fine! kami di letak kan di coffee house - table no 97 utk 5 org padahal aku reserve n bayo utk 8 org..berbulu tak kau??duit nak, sebis mcm @#@$%!!! so aku suh dorang pngil manager settlekan, tak berani dtg jumpa customer cume bagi tukar meja no 99 yang bole duduk 7 org.. menyirap btol aku!!dalam brochure kemain ckpa de kambing bakar bagai n ade singer padahal kami diletakkan di coffee house yang jauh dari segala2nya.

tempat utama/tumpuan kat area swimming pool. kat sitew ade singer nyanyi, kambing bakar fresh sume masak fresh yang kat area coffee house dapat dari swimming pool yang sejuk!!! kau bayar same tapi dapat sebis kelas 3!!mcm haram sgt kan!! aku mmg sakit hati iftar kali ni!!!
makanan semua dapat yang dah sejuk , rasa pun hrmmmmmmmmmmmmmmmm.. kat swimming pool kue tiaw goreng fresh yg tempat aku ni deme angkut dari sana.... mane la nak sedap kalau dah sejukkan???

itu belum masuk staff intekma yang tak profesional...mcm &#@#^# bile handle customer and complaint..puihh~ geram gile aku!


rate : RM49 per person

p/s: sumenya taktik marketing je ( indah khabar dari rupa~tak berbaloi dgn ape yg dibyar!!)

 belum aku review fasilitis mcm toilet & surau! mmg teruk sgt2!!!

** kedaifan toilet Intekma Resort Shah Alam




tisu basah & tisu dispenser yg dah rosak teruk

lantai surau beralaskan langsir ..huhuhu

patot ke langsir jadi alas ?? daif sgt ke smpai tak bole beli carpet? bayar artis utk show bole pulak?
 pape pun, tepuk dada tanyalah selera..hohoho

1 comment:

  1. buat aduan la u. indah kahabr dr rupa btul.

    ReplyDelete