Alhamdulilah sudah selamat bernikah (9.7.11)

Daisypath Anniversary tickers

Majlis Pertunangan (10.10.10)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

tak nak jual!

semalam aku pergi Romantika Alam Sentral kat Shah Alam..mmg menyirappp!!! why?

sbb we ol nk beli decoration utk pelamin. yang buat sakit hati asal mintak yang berkenan sume takde! pas tu aku pun nampak la barang yg aku nak tuh tapi jadi display!sebanyak-banyaknya jadi display digantung sana sini!bile customer nak beli tak bole sbb? itu display!

bodoh pnya kedai!mane lah nk ade stock !kau buat display punyalah banyak!nak meniaga tapi tak reti!haishh! bengang betol aku! pergi romantika kat depan DEMC pun takde stock tapi dia tak de buat display, takde la aku berangin sangat!

aku mmg tak puas hati! ade ke kedai bodoh sgt tak bagi customer beli! dekat 3 jenis brang nk beli tpi ade display je, itu pun tak leh beli!masalahnya display tuh punya lah banyak!

eeeeeeeeeeeeeee!!geram hokeh! kalau 1 barang tak bole tak pe, nih 3 barang, aku nk beli display pun tak bagi????

tolong tutup kedai la weh!

4 comments:

  1. uik...jgn marah2..nanti masham.hehehe

    ReplyDelete
  2. apa kata pegi romantika dekat ngan umh ai.....barang pun banyak...aunty nyer sangat mesra alam....

    ReplyDelete