Alhamdulilah sudah selamat bernikah (9.7.11)

Daisypath Anniversary tickers

Majlis Pertunangan (10.10.10)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 26, 2010

CADAR PENGANTIN UNTUK DISEWA




hi b2b... ^_^

sape yang tengah cadar pengantin?sila agkat tangan sekarang...

ok!i ade cadar pengantin yang masih dara(baru beli & belum pakai taw) .. untuk disewakan..

Cadar Pengantin ini:

QUEEN COMFORTER SET

Harga Sewa : RM 50 sahaja
Warna : Pink
Material : Faux Silk (Tak de Ropol-ropol)~ SIMPLE BUT NICE
Saiz : Queen


Set termasuk:

1 Queen Comforter ( 203cm X 228cm)
1 Queen Plain Fitted Sheet
2 Exclusive Pillow case
1 Bloster Case

berminat?
call:zana(017-2432397)
email:zz_lionlove@yahoo.com.my

7 comments:

  1. alamak.....napa baru skrg?alamakkkk...
    2 minggu lepas pinjam kat SIL punya anak buah cadar 10tahun dulu ada ropol2 color purple then sbb tetiba cadar color purple trus tukar hantaran color purple..sob sob...

    ReplyDelete
  2. kasihan kamu..tapi saya baru sje beli smlm..heehehehehe..hot from oven..ngeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. ape blh buat...beropol lah saya next week...

    sob sob~

    ReplyDelete
  4. oloolololo..tian dia..meh cni meh.. ^_^

    ReplyDelete
  5. hye zana, i berminat nk sewa cadar pink ni..
    on my e day 01 jan 2012 nie..

    ReplyDelete
  6. saya berminat nak sewa cadar pink ni for next week available x? =( sy dah email

    ReplyDelete
  7. sy berminat nk sewa cadar ni utk minggu depan.available lg tak? =(

    ReplyDelete