Alhamdulilah sudah selamat bernikah (9.7.11)

Daisypath Anniversary tickers

Majlis Pertunangan (10.10.10)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 26, 2010

CINDERELLA PUMPKIN RM10




hi kawan-kawan blogger.. :)

i ade sumthing special for u!!hehhehe

special for my blogger fren, reader , silent reader & all my fren(spesel untuk yang bace my blog la kiranya nih)!

i bagi spesel price untuk sewa bekas hantaran pumpkin cinderella- hanya RM10 per unit(untuk tempoh 1 minggu).
(berakhir pada 31 Disember 2010)

info tentang cinderella pumpkin:
kuantiti pumpkin cinderella: 9 unit
warna:putih
material: besi

minat?

call : 017-2432397(zana)
email/ym:zz_lionlove@yahoo.com.my

p/s: sila sebut name blog i erk tuk dapat kan spesel price nih!!!

sharing is caring

^_^

6 comments:

  1. kalo aku yg nk sewa, msti dpt 1 brg singget kan .. muahahaha!!

    ReplyDelete
  2. zana..kina suka la yang ni..nanti kina promotekan..bagi la kina harga spesel lg..;P..plis3..email kina ye : shakina.farhan@yahoo.com..

    btw, promo make up tu kina booking untuk tahun depan bleh?hehe..if only kalau ada prewedding kat KL..

    ReplyDelete
  3. nak sewa next year tapi tak cukup tempoh seminggu....sebln boleh?hehehe

    apa2 hal nanti syima msg zana ok dear..

    ReplyDelete
  4. okies syima..heheheheheheh..tima kaceh

    ReplyDelete
  5. hi nanti check email ya.
    bg special price tau.
    hehehehehe

    ReplyDelete
  6. dah xda promosi ker? apa2 hal bgtaw kat email sy yer... puteri_andrianna@yahoo.com

    ReplyDelete